Stage lopen bij :

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Voor stages bij The DOC vind je hieronder het overzicht. Bekijk het aanbod van de verschillende beschikbare stageplaatsen en meld je direct aan als stagiair(e) bij The DOC.

Ben jij benieuwd naar de stage mogelijkheden en wil je weten of het een match made in heaven is? Reageer dan op een van de onderstaande stageplekken of stuur een open sollicitatiebrief + CV naar sollicitatie@thedoc.nl

Vertrouwelijk
Wanneer je bij ons solliciteert, laat u persoonlijke gegevens bij ons achter. Graag leggen we uit wat we precies doen met de gegevens die u ons toevertrouwt. Lees hier ons privacystatement.

Meet The DOC
Onze stagiairs over het stage lopen bij The DOC :

Mijn naam is Jill van der Vorst en ik ben HR- afstudeerstagiaire aan de Fontys in Eindhoven. De invulling van mijn stage bij The DOC bestond uit twee dagen meewerken en twee dagen onderzoeken. In overleg met The DOC is er een onderzoeksonderwerp bepaald. Gedurende een  periode van 6 maanden heb ik gekeken naar welke mate er een samenhang is tussen verschillende demands en resources en de ervaren werkdruk van de  medewerkers van The DOC. Dit onderzoek is afgeleid van het Job demands- resources model.  

The DOC is een prettige organisatie om in te werken, zij bieden een warm welkom en zijn heel open en transparant. Deze informele sfeer biedt een vertrouwde omgeving. Iedereen is gelijk en als stagiaire heb je geen stempel, ook jouw mening telt. The DOC staat open voor ideeën en veranderingen.  

Wordt jij ook vrolijk van een uitdaging en een stage waarin je veel zeggenschap hebt over de dag invulling? Dan is The DOC een echte aanrader. Je krijgt hier alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen als HR stagiaire maar ook als persoon.

Jill van der Vorst
HR Intern

Hallo daar! Mijn naam is Tom Smits en in het najaar van 2018 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage ICT & Business bij The DOC in Weert. Wat ICT & Business is? Het Business gedeelte is één van de vier richtingen die Fontys Hogescholen onderscheidt in haar huidige ICT-opleiding, vergelijkbaar met het wellicht meer bekende Bedrijfskundige Informatica. Binnen deze richting wordt studenten geleerd te fungeren als schakel, of bruggenbouwer, tussen het management en de technici.  

Het afronden van deze opleiding, in de vorm van een afstudeerstage, heb ik bij The DOC gedaan. Hier kreeg ik de opdracht om een nieuwe vorm van dienstverlening te adviseren. Deze dienst moest enerzijds aansluiten op het huidige servicepakket, maar ook inspelen op ontwikkelingen in de huidige en toekomstige markt. Het resultaat hiervan was advies voor een dienstverlening, gebaseerd op Artificial Intelligence, waarbinnen zelflerende chatbots worden ontworpen. 

Wat ik tijdens mijn afstuderen binnen The DOC heb ervaren, is dat de organisatie zich met recht expert mag noemen. Naast het feit dat er intern veel specialistische kennis beschikbaar is, nemen mijn collega’s ook uitgebreid de tijd om deze kennis te delen. Dit, samen met het bieden van een grote hoeveelheid vrijheid, de ruimte om te experimenteren, connecties met externe deskundigen en een innovatieve mindset, maakt The DOC een uiterst prettige organisatie om binnen af te studeren.  

Tom Smits
IT Intern

 

Mijn naam is Peter Poell, 2e jaars student aan het Arcus College in de richting van Applicatie- & Media Ontwikkelaar. Ik heb stage gelopen bij The DOC in Weert. Het doel van de meewerkstage was dat ik verschillende onderdelen van het werkproces mocht inzien en ervaren.   

Ik ontkwam er niet aan om mezelf te trainen d.m.v. aanwezige trainingsdocumenten van The DOC.  Daarna kreeg ik het vertrouwen om aan de interne applicaties te werken. 

 Ik heb tijdens deze periode het volledige werkproces van The DOC doorlopen. Denk hierbij aan het klantcontact tot aan de uiteindelijke oplevering.

The DOC is open en transparant naar haar medewerkers en zelf heb ik de mogelijkheid gehad om eigen doelen te stellen en hier invulling aan te geven. The DOC hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding, wanneer ik ergens tegenaan liep kon ik terecht bij mijn technische buddy, stagebegeleider en HR. Als stagiaire krijg je veel verantwoordelijkheid in een mooie omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen.  

Daarnaast is de informele sfeer een heerlijk geschenk aan het begin van iedere dag!  

Wil jij jezelf uitdagen en met veel plezier in een gepassioneerd team werken? En hou je van een grapje en informele werksfeer, dan ben je bij The DOC aan het juiste adres!  

Peter Poell
IT Intern

Stage plekken :

Een stage / werkervaringsplek?

Ben jij een HBO-ICT Student en nog zoekende naar werkervaring en/of een uitdagende baan? Reageer dan direct!