Partnership The DOC – Wetec | One Stop Shop

The DOC en Wetec zijn een samenwerkingsverband overeengekomen met het doel om Oracle software en Oracle hardware onder één noemer beschikbaar te stellen in de markt. Dit betekent dat een integrale oplossing geboden wordt met als voordeel database licenties efficiënter in te zetten, installatie / implementatie te versnellen en de beheer kosten te verlagen. Bovendien biedt de samenwerking een krachtige Oracle omgeving met zogenaamde Engineered Systems, die hun waarde inmiddels ruimschoots bewezen hebben in de markt:  “Oracle Hardware and Software Engineered to Work Together”.

Guido Leduc (Algemeen Directeur) van The DOC:
”Met deze samenwerking kunnen wij een complete propositie in de markt zetten waarbij The DOC als Certified Gold Partner van Oracle voor nog meer organisaties een interessante partner kan zijn. Door de samenwerking kunnen we een One Stop Shop oplossing verzorgen, waarbij we onze klanten volledig kunnen ontzorgen.”

The DOC levert diensten aan ondernemingen die gebruikmaken van Oracle-technologie om hun klanten een stap verder te brengen, door drukke perioden heen te helpen en geheel te ontzorgen. The DOC levert deze diensten met het enthousiasme en de passie die hoort bij mensen die hun vak verstaan. Bij mensen die trots zijn op de kwaliteit die ze leveren. Bij mensen die zich kunnen meten met de besten op dit boeiende vakgebied. Bij mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Bij mensen die uit bijzonder hout zijn gesneden: het hout van de vakman die pas tevreden is als de klant 100% geholpen is. De dienstverlening van The DOC vindt plaats vanuit een viertal labels: Managed Services, Professional Services, Business Intelligence en Solutions.

Godain Weerts (Algemeen Directeur) van Wetec:
“Samen met The DOC bieden we één aanspreekpunt in dit partnership. Steeds meer organisaties zien het voordeel van de Engineered oplossingen van Oracle. Er vindt gaandeweg een verschuiving plaats naar de zogenaamde converged oplossingen, omdat er veel bespaard wordt op deployment en beheer, bovendien wordt het rendement erg snel zichtbaar. Oracle heeft hierin een zeer sterk en krachtig aanbod voor vrijwel elke omgeving.”
gweerts(2)

Wetec ziet het als haar ‘opdracht’ om middelgrote en grote organisaties te adviseren en volledig te ondersteunen bij hun streven naar versterking van de concurrentiepositie door middel van het rationaliseren en optimaliseren van de ICT-infrastructuur. Wetec is IT dienstverlener op het gebied van alle bedrijfsbrede (cloud) infrastructuren.

Door de samenwerking tussen The DOC en Wetec kunnen we een One Stop Shop oplossing aanbieden aan onze klanten, van hardware tot applicaties tot cloud oplossingen!

Gerelateerd nieuws