Over ons

‘All about where IT makes sense’. Daarmee vang je The DOC in één zin. Wij hebben een neus voor het zoeken naar en vinden van innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen.

The DOC zet daarin de toon. We durven keuzes te maken. We investeren in specifieke technologieën en marktsegmenten. Omdat we voorop willen lopen. Omdat we voor u die betrouwbare speler in de operationele continuïteit en beschikbaarheid van applicaties en IT-infrastructuur willen zijn.

Innovatie. Betrouwbaarheid. Het zijn belangrijke woorden. Daarom kiezen onze klanten voor The DOC. Zij weten namelijk dat die keuze ook betekent dat ze zullen samenwerken met pragmatische specialisten die binnen een uitgebalanceerd team opereren. Dat resulteert in een lange lijst met prachtreferenties. En daar zijn we trots op.

The DOC is trots. Op onze mensen, onze kwaliteit en onze klanten.

Onze certificeringen :

Onze kernwaarden :

Missie :

“The DOC is all about ORACLE!”

Zo typeren we The DOC met een paar woorden. Een gewaardeerde gesprekspartner voor klanten, volledig gespecialiseerd in Oracle® technologie met een uitgebreid pakket aan diensten en applicaties, toegespitst om de bedrijfsdoelstellingen van ondernemingen te ondersteunen.

The DOC levert deze diensten met het enthousiasme en de passie die hoort bij mensen die hun vak verstaan. Bij mensen die trots zijn op de kwaliteit die ze leveren. Bij mensen die zich kunnen meten met de besten op dit boeiende vakgebied. Bij mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Bij mensen die toegevoegde waarde leveren. Bij mensen die uit bijzonder hout zijn gesneden: het hout van de vakman die pas tevreden is als de klant geholpen is. Onze mensen!

Visie :

The DOC is in staat om ondernemingen een stap verder te brengen, door drukke perioden heen te helpen, werkend vanuit de doelstelling om de klant “volledig te ontzorgen”.

Wij onderscheiden ons door inzet van onze specialisten die op basis van passie, vakmanschap en flexibiliteit de best passende oplossing realiseren voor onze klanten. Hiertoe zullen we, naast onze huidige dienstverlening, innovatief zijn, voorop lopen en investeren in de nieuwste technologieën.

We zijn dan ook dé Full Stack Oracle Service Provider, van hardware tot applicaties en van beheer tot projecten, d.m.v. on-site en 24×7 remote dienstverlening, inclusief het leveren van complete oplossingen.

Bij The DOC kiezen we er niet voor de grootste te zijn, maar wel de beste!