SpotOn product ontwikkeling

Product ontwikkeling, een nieuwe loot aan onze Solutions dienstverlening, maakt gebruik van het volle potentieel binnen The DOC.

Voor de ontwikkeling van spotOn, een applicatie voor datagestuurde aanpak door gemeenten van adres gerelateerde misstanden als woonfraude en overlast, maken we gebruik van APEX5, 12c Database, DWH, OBIEE en Oracle’s Visual Analyzer voor zowel on-premise als Cloud.

SpotOn met The DOC dienstverlening

The DOC - Solutions

Basis voor de spotOn ontwikkeling is hetzelfde APEX5 gebaseerde The DOC Framework, dat we ook gebruiken voor onze klant projecten en maatwerk. Onze ontwikkel planning en voortgang tracking is Scrum gebaseerd, wat ons in staat stelt snel te schakelen zonder het eindresultaat uit het vizier te verliezen.

The DOC - Professional Services

Onze jarenlange ervaring  en korte lijnen met Oracle zorgen voor een soepele inpassing  van spotOn licensering binnen de al beschikbare licenties of specifieke deployment vereisten, of het nu in de Cloud is of on-premise.

The DOC - Business Intelligence

De projectmatige uitrol van spotOn binnen de gemeente organisatie wordt gekenmerkt door een gefaseerde aanpak, van begin tot einde door The DOC (be)geleid:

–          Inpassing onderzoek
–          Landschapsschets
–          Technische oplevering
–          Uitrol in de organisatie
–          Nazorg

Voor spotOn analyse, besluitvorming, case selectie en rapportage maken we onder de motorkap gebruik van de latest and greatest Oracle Analytics en Business Intelligence op een Oracle 12c Database/Data WareHouse in de Cloud of on-premise.

The DOC - Managed Services

Onderdeel van de nazorg project fase is overdracht aan ons Remote Service Center in Weert van waaruit de technische- en functionele spotOn applicatie beheer geregeld is.

SpotOn

Blue

In Nederland wonen zo’n 350.000 (2.1%) van de c.a. 17 miljoen mensen niet op de plek waar ze geregistreerd staan, met mogelijk fraude met regelingen of ontwijking van schulden, boetes en opsporing als gevolg.

Eén opgespoorde adresfraudeur levert gemiddeld € 2.800 aan adresfraude gerelateerde baten op.

Daarnaast is de leefbaarheid in Nederland in 2014 gemiddeld met een 6,6 gewaardeerd en komt volgens 94% van de burgers een of meer vormen van overlast wel eens in hun buurt voor (44% ervaart veel overlast).

Met de spotOn hebben we de ambitie gemeenten in staat te stellen adres gerelateerde misstanden aan het licht te brengen en te corrigeren, op basis van betrouwbare informatie en met een efficiënte en intuïtieve interface voor dagelijks gebruik.

We vertellen U graag meer over spotOn op het APEX World 2016 event (7 en 8 maart in Rotterdam) of op Overheid 360° (20 en 21 april in Utrecht).

Voor meer informatie kan ook contact opgenomen worden via +31 (0)85-0021831 of info@thedoc.nl.

Gerelateerd nieuws