Ervaar de kracht van
no-code development

Automatiseer en digitaliseer bedrijfsprocessen in een mum van tijd zonder traditionele IT-ontwikkelbeperkingen zoals tijd, geld en schaarste in softwareontwikkelaars.

No-code development is een opkomende trend die inspeelt op de behoefte vanuit de business om nog sneller processen te automatiseren en in te kunnen spelen op de veranderende en groeiende vraag vanuit de markt. Na het enablen van de business voor het zelf analyseren van data (self service BI), is het nu dus ook mogelijk om snel en effectief applicaties te modelleren in plaats van programmeren (citizen development).

Wat zijn de grootste voordelen van no-code development? 

  1. Ga tot wel 10x sneller live dan traditionele softwareontwikkeling en leg uw focus op innovatie en optimalisatie in plaats van maandenlange ontwikkeltrajecten.
  2. Bespaar op front-en back-end developers, cloud specialisten en infrastructuur, en herinvesteer dit in nieuwe features en een optimale user experience.
  3. No-code development stelt ons in staat zo agile mogelijk met uw business te ontwikkelen, stakeholders hierin te betrekken en uw IT en businessprocessen naadloos te laten integreren.

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft The DOC in WEM modeler van het Amsterdamse bedrijf ZoomBim een enterprise-ready no-code development platform gevonden, waarmee we graag uw businessprocessen future-proof maken.

Wat kunnen wij voor u ontwikkelen?

Interne procesautomatisering, integraties binnen uw huidige IT-landschap of verbetering van de gebruikerservaring van klanten en relaties, wij hebben alvast een aantal use cases voor u op een rijtje gezet. 

Add-ons

Elke organisatie is anders en kent andere businessprocessen. Ontwerp in no-time add-on aanpassingen op uw ERP-, CRM- of HR-systeem, zodat uw IT naadloos aansluit op uw core business.

 

Dashboards

Krijg toegang tot, en beheer uw data vanaf elke locatie en elk apparaat. Gebruik real-time inzichten om bedrijfsinnovatie te stimuleren en uw organisatie de juiste richting op te sturen.

 

Offline & Mobile

Speel in op een steeds mobieler wordende wereld en geef uw werknemers offline en op mobiele apparaten, toegang tot de procesinhoudelijke data.

 

Callcenter-apps

Speel op safe met software voor inkomende en uitgaande callcenters of selfservice portals, die bij intensief gebruik maximaal presteren.

Knowledge Management

Creëer een slimme en flexibele kennisbank om in realtime samenwerking tussen teams en afdelingen te optimaliseren.

Intranet portal

Een centraal punt dat toegang tot bedrijfsinformatie en apps verenigt? Breng mensen en informatie samen met aantrekkelijke, intuïtieve intranet platforms, waaronder meertalige mogelijkheden.

Project management

Ontwikkel simpele, interactieve tools die het gemakkelijk maken om te voldoen aan de wensen van uw klanten en deadlines, projecten te organiseren, tijdsbudget en bereik te beheren. 

Order management

Krijg grip op uw ordermanagement en monitor van begin tot eind de prestaties van het orderproces, met een tool die hier speciaal op is ingericht.

Workflow Management

Breng extra efficiëntie & controle in uw afdelingssamenwerking. Beheer en deel informatie, volgens uw eigen bedrijfsregels.

Logistiek and documents tracking

Vergroot de transparantie binnen uw logistieke keten. Verbeter de financiële en operationele prestaties door componenten te ontwerpen die samenwerken op een cross-platform basis. 

Procurement System

Verminder het leveranciersrisico, beheers uitgaven en verbeter de financiële voordelen van uw organisatie met een cloud gebaseerde oplossing waarmee leveranciers en inkoopactiviteiten proactief beheerd kunnen worden. 

E-learning

Lanceer meertalige oplossingen voor naadloze internationale onboarding, strategische training en kennisuitwisseling.

 

Klantinformatie Portal

Bedien uw klanten op de best mogelijke manier met uw eigen maatwerk klant informatieportaal.

Innovation Project Management

Stimuleer innovatieve ideeën in uw organisatie en stroomlijn de implementatie van innovatieprojecten.

Back-end en front-end

Bouw een intuïtieve gebruikersinterface en beheer informatie met een back-end managementsysteem dat specifiek is ingericht op uw behoefte.

 

Direct van start met een nieuwe applicatie?