Meet Tom Smits

Even voorstellen
Hallo daar! Mijn naam is Tom Smits en binnen The DOC ben ik werkzaam als Business Consultant. Dit doe ik in combinatie met het runnen van mijn eigen bedrijf en de tijd die ik overhoud besteed ik aan sporten, mijn vriendin en vrienden, zo nu en dan een feestje en zeilen in Friesland.

Hoe ervaar jij The DOC? 
Ontzettend fijn! Eigenlijk voelt The DOC als één grote familie. De sfeer is open en hartelijk en ik zie mijn collega’s daarom ook regelmatig tijdens etentjes of (spontaan) opgezette uitjes buiten werktijden. We krijgen daarbij veel vrijheid om zelf invulling aan ons werk en onze werkomgeving te geven. Dit waardeer ik enorm.

Wat vind je het leukste aan je werkzaamheden binnen The DOC? 
Als Business Consultant ben ik als het ware de bruggenbouwer tussen uitdagingen in het hedendaagse bedrijfsleven en de technische oplossingen hiervoor. Binnen deze rol kan ik mijn interesses in zowel de IT- als de bedrijvensector combineren met het actief nadenken over complexe problemen en oplossingen. Hiermee help ik opdrachtgevers, eindgebruikers en betrokken partijen actief om hun werk gemakkelijker te maken. Dit vind ik persoonlijk hartstikke gaaf om te mogen doen!

Welke ontwikkeling vind je het interessants binnen The DOC / vakgebied? 
Normaal zou ik beginnen over No-Code softwareontwikkeling en WEM, de dienstverlening die ik samen met mijn teamgenoten voor The DOC aan het neerzetten ben. Maar, er is nóg een ontwikkeling die ik binnen de organisatie erg interessant vind: in de tijd dat ik bij The DOC werk is er zo ontzettend veel veranderd (denk aan ons nieuwe kantoor, nieuwe diensten, volgens mij al meer dan 12 nieuwe medewerkers en zelfs nieuwe koffiemachines). Verandering is van nature de grootste menselijke angst en ik vind het schitterend om te zien dat iedereen die met The DOC in aanraking komt, voelt dat de organisatie bruist en dat we er alles aan doen om samen telkens weer een stapje te groeien.

Welke verwachtingen heb je van je toekomst binnen The DOC? 
Specifieke verwachtingen heb ik niet. Ik hoop dat ik de vrijheid en flexibiliteit die ik nu krijg, mag blijven ervaren en dat ik me gedurende mijn carrière verder kan specialiseren in de werkzaamheden die ik leuk vind en me energie geven.

Gerelateerd nieuws

June 9, 2020

Welkom!

May 6, 2020

Meet: Renske

April 16, 2020

Meet: Milou