Meet Stan!

Even voorstellen
Mijn naam is Stan Wolters en ik ben sinds oktober 2019 actief als Business Development Manager bij misschien wel het leukste bedrijf van Nederland toch? haha! 

In mijn vrije tijd speel ik graag een pot voetbal of leef ik mezelf uit in de fitness. Ik plan graag leuke dingen met mijn vriendin en vrienden. Daarnaast probeer ik vooral zoveel mogelijk te genieten van het leven 😊.

Hoe ervaar jij The DOC? 
De eerste 4 maanden bij The DOC zijn werkelijk voorbij gevlogen. Om vanuit de schoolbanken aan de slag te gaan in het echte ‘worklife’ is toch wel even een verandering. Echter, vanaf dag 1 ben ik hier met open armen ontvangen. Het in ontvangst nemen van een grote bos bloemen en het gezamenlijk eten van een stukje vlaai geeft aan dat The DOC tijd maakt voor nieuwe medewerkers en getuigt van een warme ontvangst. Binnen The DOC heerst er een hele open en transparante manier van communiceren. Daar hou ik van! Tevens bestaat Team WEM (waar ik onderdeel van uit mag maken) alleen maar uit energieke, jonge collega’s waarbinnen dezelfde ‘vibe’ heerst en waardoor werken voor mij niet dan ook niet als werk aanvoelt. 😊

Wat vind je het leukste aan je werkzaamheden binnen The DOC? 
Ik denk dat dit met name zit in het feit dat ik echt de ruimte krijg om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik krijg de vrijheid om zaken zelfstandig op te pakken en ontvang feedback op de momenten dat ik dit nodig heb. Dit proces wordt continue gemonitord. Hierdoor kan ik stap voor stap werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling als professional in het werkveld. Bij The DOC krijg ik de ruimte om mee te lopen en taken zelf op te pakken. Van begin tot eind, van acquisitie tot opdracht. Een uitdaging die ik maar al te graag aanga!

Welke ontwikkeling vind je het interessants binnen The DOC / vakgebied? 
Als teamlid van Team WEM vind ik de huidige ontwikkeling en dan met name groei van ons team erg interessant. Ik merk dat de behoefte voor No-Code Development in de markt erg groot is en wij, in deze laatste innovatie, veel bedrijven een helpende hand kunnen bieden. Ik ben dan ook sterk van mening dat maatwerkapplicaties de toekomst hebben en dat wij van The DOC op een snelle manier kunnen inspelen op deze behoeften. 

Daarnaast is The DOC zojuist verhuisd naar een nieuw pand. Ook dat is enorm gaaf! Het nieuwe pand past nog beter bij hetgeen wij willen uitstralen met The DOC, namelijk kwaliteit. Het zal ons nog meer energie geven om door te gaan met hetgeen wij al mee bezig waren, namelijk knallen! Zowel The DOC als ook Team WEM.

Welke verwachtingen heb je van je toekomst binnen The DOC? 
Heel specifieke verwachtingen heb ik op dit moment niet. Mijn focus ligt met name op het groeien als persoon én professional. Voor mij persoonlijk liggen er op dat gebied nog voldoende groei -en ontwikkelpunten. 

Ik hoop dan ook dat we samen kunnen groeien mét mooie resultaten tot gevolg, ikzelf én The DOC.

Gerelateerd nieuws

June 9, 2020

Welkom!

May 6, 2020

Meet: Renske

April 16, 2020

Meet: Milou