Meet: Renske

Even voorstellen
Hallo, mijn naam is Renske Veugen! Ik ben sinds 2016 werkzaam bij The DOC als HR adviseur. In mijn vrije tijd tennis en dans ik graag. Als het zonnetje schijnt, ga ik met mijn vriend een motorrit maken of met vriendinnen een terrasje pikken en naar festivals. Verder hou ik van lekker eten, en kook ik graag zelf uitgebreid. Ik kan zo nog wel even doorgaan, want ik vind veel dingen leuk om te doen.

Hoe ervaar jij het werken bij The DOC? Het werken bij The DOC vind ik zeer prettig. Vooral omdat ik mijn creativiteit helemaal kwijt kan in mijn rol en ik zelf invulling heb kunnen geven aan mijn functie. Zo participeer ik naast mijn HR-functie ook in verschillende projectgroepen zoals Arbo, BHV en ISO. Daarnaast vervul ik de rol als voorzitter van de Personeelsvereniging (PV) en dat vind ik een welkome afwisseling. Het mooie van het werken binnen The DOC vind ik persoonlijk dat iedere dag heel afwisselend is en dat er een goede sfeer heerst met fijne collega’s die ervoor zorgen dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.  

Wat vind je het leukste aan je werkzaamheden binnen The DOC? De diversiteit van taken. Toen ik binnen kwam bij The DOC was er niets op het gebied van HR. Zo kreeg ik de kans om zelf alles op te mogen zetten. Het mooie vind ik dat initiatieven worden gewaardeerd en als organisatie proberen we dan ook continu te kijken naar verbeteringen. De lijnen zijn kort, waardoor het implementeren van nieuwe zaken snel gaat. 

Welke ontwikkeling vind je het interessants binnen The DOC? Als ik terug kijk naar de afgelopen drie jaar, dan zie ik een enorme groei in zowel het professionaliseren van de organisatie als het personeelsbestand. We zijn vanaf deze tijd verdubbeld met het aantal personeelsleden. De gemiddelde leeftijd is flink gedaald en we hebben veel kwalitatief goed personeel (jong en oud) aangenomen. Dit zorgt voor een hele fijne werksfeer. Ook hebben we ons dienstenpakket uitgebreid, waardoor we diverse klanten kunnen bedienen. We zijn een maand geleden verhuisd naar een nieuw pand dat in mijn ogen nog beter matcht bij de uitstraling van het bedrijf. In deze periode hebben we ook het gehele ISO-traject (ISO 9001 en ISO 27001) succesvol afgerond en kunnen we verder met het professionaliseren van de organisatie. Ik zie ernaar uit om hier mijn deel aan bij te dragen!

Gerelateerd nieuws

June 9, 2020

Welkom!

May 6, 2020

Meet: Renske

April 16, 2020

Meet: Milou