Meet Bart Tullemans

Even voorstellen
Mijn naam is Bart Tullemans! Ik ben binnen The DOC werkzaam als Kwaliteitsmanager. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek supporter van Ajax, sport en lees ik graag, en breng ik veel tijd door met mijn vriendin en vrienden. 

Wat zijn je ervaringen tijdens je eerste half jaar binnen The DOC?
Mijn eerste half jaar is me uitstekend bevallen. Het ontvangst was vanaf dag één heel hartelijk, ik krijg veel vrijheid, en er wordt vanuit de medewerker gedacht. Er is voortdurend ruimte om verbeterideeën te opperen en om hiermee aan de slag te gaan. Daar hou ik van!

Misschien al even geleden maar hoe was je eerste werkdag?
Die kan ik me nog goed herinneren. Ik werd hartelijk ontvangen met een bos bloemen, het programma werd doorgenomen en de systemen die binnen The DOC gebruikt worden, werden uitgelegd. Alle faciliteiten werden ook uitgereikt, dus ik kon vol beladen terug naar huis aan het einde van de eerste dag 😉 Al met al een zeer prettige eerste dag!

Wat was voor je de reden om te solliciteren bij The DOC?
De positieve verhalen van een The DOC-collega triggerden me om een keer bij The DOC langs te gaan. Na het eerste gesprek had ik meteen een zeer positief gevoel, wat vooral kwam door de hartelijkheid van de mensen en de open mindset van degenen die ik heb gesproken. Dat voelde goed, waardoor ik graag het sollicitatieproces voortzette. 

Wat vind je het leukste aan je werkzaamheden binnen The DOC?
In het algemeen: de vrijheid die ik krijg en de rollen en mogelijkheden die ik op mag pakken. Ik hou van het oppakken van veel verschillende zaken gedurende de week en ik ben altijd op zoek naar veel uitdaging, zodat ik veel leer en kan groeien. Dit vind ik beide bij The DOC.

Specifiek: dat we met een heel jong en energiek team aan het bouwen zijn aan iets prachtigs en innovatiefs, namelijk het bouwen van applicaties door middel van No-Code development. De vibe binnen het team en de plannen die we hebben, geven me enorm veel energie!

Welke ontwikkeling vind je het meest interessant binnen The DOC / Vakgebied?
Het oog voor innovatie. Dat we nu met een jong team het volledige No-Code development-stuk mogen opzetten en verder oppakken als nieuwe vorm van dienstverlening. De resultaten van No-Code development vind ik ook fascinerend, want het laat zien dat maatwerkapplicaties ook snel (en dus relatief goedkoop) en in lijn met de behoefte van de klant gebouwd kunnen worden.

Welke verwachtingen heb je van je toekomst binnen The DOC?
Heel specifieke verwachtingen heb ik niet. Zolang ik kan groeien als persoon en professional, mezelf blijf uitdagen, en we elkaar naar een hoger plan kunnen trekken als team mét mooie resultaten tot gevolg, zit ik meer dan uitstekend op mijn plek. 

Gerelateerd nieuws

June 9, 2020

Welkom!

May 6, 2020

Meet: Renske

April 16, 2020

Meet: Milou