Grootste APEX-only evenement ter wereld!

De zesde editie van APEX World, die is gehouden op 25 maart 2015, is wederom een groot succes geweest. Hiertoe heeft  de locatie een rol gespeeld. Op het  luxueuze cruiseschip SS Rotterdam, dat afgemeerd ligt aan de Maasoever in Rotterdam zijn ruim 400 personen (15 nationaliteiten) gekomen om  te luisteren naar een keur van bekende sprekers en een groot aantal parallelsessies. De verwachting is dan ook uitgekomen dat deze editie het predicaat ‘grootste APEX-only evenement ter wereld’ opnieuw heeft waargemaakt.

Dit jaar was het programma van 9:00 tot 21:00 uur met een erg gevarieerd programma. Uiteraard waren er vele sessies over de nieuwe features van APEX 5.0, APEX-Mobile ontwikkelingen en technische sessies over mogelijkheden m.b.t. node.js, HTLM5, GlassFish, Javascript, etc. Daarnaast waren een aantal inspirerende klantcases waarbij met APEX diverse oplossingen zijn ontwikkeld.

Als afsluiting van de dag waren er 2 keynotes van Shakeeb Rahman en Joel Kallman. De spanning liep aardig op in de zaal. Zou de lang verwachte APEX 5.0 versie worden gelanceerd? Helaas was het nog niet zo ver… “APEX 5 is almost there. The cake is in the oven.“, aldus Joel Kallman.

Inmiddels zijn we 3 weken verder en de cake is klaar! APEX 5 is beschikbaar!

apex_world2015_f(1)

Gerelateerd nieuws