Competency Center

The Competency Center

Vaak zien wij dat bij de uitvoering van projecten en daarna ook in de ondersteuning bij het beheer van applicaties dat kennis van uw organisatie en processen van essentieel belang is om snel en goed te starten maar ook om de uiteindelijke kwaliteit te waarborgen. Deze dienst is hierop gericht en zorgt ervoor dat binnen het Competency Center de kennis en ervaring van uw organisatie en processen binnen het team gewaarborgd wordt.

Informatie wordt door onze mensen vastgelegd en gedeeld in onze wiki en er worden maandelijks klant specifieke kennis sessies georganiseerd. Hierdoor zijn onze specialisten in staat om in te spelen op wat er binnen uw organisatie speelt en belangrijk is. Indien u buiten kantooruren gebruik maakt van ons stand-by team dan zullen ook zij deelnemen aan deze sessies om zo uw mensen nog beter te woord te staan. Een Customer Trusted Advisor rol in de brede zin van het woord.

Voordelen van Customer Solutions Team
– Een team van specialisten dat u ondersteunt
– Maandelijkse kennissessies
– Waarborging van kennis en kwaliteit
– 24/7 ondersteuning beschikbaar
– Flexibel inzetbaar

Contact
Wilt u direct de mogelijkheden rondom The Competency Center bespreken voor uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag!

 

Terug naar home.