Airport Weert!

Op Airport Weert vindt u onze volledig vernieuwde The DOC Terminal van waaruit dagelijks verscheidende vluchten vertrekken naar gloednieuwe Oracle omgevingen. Op basis van onze vluchtschema´s brengen wij bedrijfskritische applicaties en databases van organisaties tot een nieuwe ongekende hoogte, zowel in de Cloud als On-premises. Technologische vooruitgang in CPU’s, storage, geheugen, netwerken en virtualisatie en licentie optimalisatie en compliancy zijn de drijvende krachten achter Oracle. Middels een directe vlucht creëren wij een competitief voordeel vanuit het vermogen om de digitale transformatie naar de nieuwe ICT Wereld sneller en beter te maken dan de huidige prijsvechters in de markt. De weg naar uw nieuwe omgeving is een prachtige reis met meerdere aaneenschakelingen van IT Vluchten, waarin we stapsgewijs uw omgeving omzetten. Met als eindbestemming een IT architectuur die toekomstbestendig en continue actueel is. 

Weet u al of u gaat vliegen met Private Cloud, Public Cloud, Hybrid Cloud, of op basis van SaaS, PaaS en IaaS. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag om uw reis naar uw nieuwe Oracle Omgeving op de meest comfortabele manier te laten verlopen.

The DOC is de piloot die uw reis in de juiste richting en zonder vertraging verzorgt!

1) Travel Agency

Een prachtige eindbestemming begint bij een succesvol advies vooraf. The DOC adviseert u graag over de beste en meest efficiëntste route om tot uw gewenste IT omgeving te komen. Wij begeleiden binnen het gehele Oracle Spectrum of uw reis nu naar de Cloud of naar een On-premises omgeving leidt. Onze piloten vliegen u graag en zonder zorgen naar uw bestemming.

2) Proof Flight

Om u vooraf al te laten genieten van uw nieuwe omgeving bieden wij u de mogelijkheid om op voorhand een testvlucht te maken in de IT omgeving van uw keuze. Op deze manier kunt u alvast de vele mogelijkheden en voordelen van uw Oracle systeem testen voordat uw reis van start gaat. Zo weet u vooraf al precies wat u kunt verwachten van uw nieuwe omgeving.

3) Pre Flight Check

Een prachtige eindbestemming begint bij een succesvol advies vooraf. The DOC adviseert u graag over de beste en meest efficiëntste route om tot uw gewenste IT omgeving te komen. Wij begeleiden binnen het gehele Oracle Spectrum of uw reis nu naar de Cloud of naar een On-premises omgeving leidt. Onze piloten vliegen u graag en zonder zorgen naar uw bestemming.

4) Customs Security Check

Uiteraard checken wij voorafgaand aan de reis ook de beveiliging en compliance van uw IT omgeving. Mocht het nodig zijn zullen wij u adviseren over te nemen maatregelen en een concreet implementatie plan opstellen. Zo weet u zeker dat uw veilig, beschermd en met de juiste licenties op weg kunt naar uw bestemming.

5) The DOC Terminal

Vliegen vanuit The DOC Terminal kan naar alle bestemmingen binnen het gehele Oracle Spectrum. Dagelijks vertrekken er vanuit onze terminal vluchten naar verschillende prachtige nieuwe omgevingen. U kunt zowel landen in de prachtige Cloud of een wonderschone On-premises omgeving.

6) Onboarding

Nadat de checks zijn gedaan en er een gedegen reis is gepland gaan wij aan de slag met de onboarding van uw systemen. Tijdens deze fase gaan wij van start met het project en begeleiden wij de overgang van de uw bedrijfskritische applicaties en databases naar de nieuwe IT omgeving.

7) Flight Control

Om te zorgen dat uw systemen zowel tijdens de reis als na aankomst zorgeloos kunnen draaien in de nieuwe omgeving zorgt onze flight control ervoor dat uw systemen structureel gecontroleerd en gemanaged worden. Zo kunt u ervan op aan dat uw IT systemen altijd optimaal en gedegen beheerd worden voor een veilige vlucht.

8) Helikopter view

Tijdens het gehele proces houden wij vanuit The DOC een helikopter view over het gehele project. Zo verzorgen wij een zorgeloze reis met de grootst mogelijke comfort. Via onze view zorgen wij ervoor dat alle betrokken bij de reis op de hoogte en betrokken blijven, zodat wij samen tot een perfect eindbestemming komen.

Een directe vlucht boeken naar de Cloud?