Welkom bij :

The DOC groeit hard. Zo hard dat we regelmatig nieuwe collega’s nodig hebben. Bij The DOC wordt hard gewerkt, maar wij combineren dit met een open transparante sfeer en een goede portie humor. Plezier in ons werk staat voorop, zo halen we het beste in onze medewerkers naar boven en weten we voor onze klanten het verschil te maken.

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en wil je weten of het een match made in heaven is?

Reageer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatiebrief + CV naar sollicitatie@thedoc.nl

Vertrouwelijk
Wanneer u bij ons solliciteert, laat u persoonlijke gegevens bij ons achter. Graag leggen we uit wat we precies doen met de gegevens die u ons toevertrouwt. Lees hier ons privacystatement.

Meet The DOC
Onze collega’s over het werken bij The DOC :

Vacatures :

Business Development Manager

Ben jij die sales topper die energie haalt uit het opbouwen van langdurige klantrelaties bij nieuwe en bestaande klanten en die een kick krijgt van het binnenhalen van nieuwe projecten? Lees dan snel verder!

Senior projectleider IT

Ben jij de schakel tussen de klant en onze eigen organisatie en wil je meerdere projecten managen? Binnen The DOC zijn we op zoek naar een enthousiaste senior projectleider IT.

Software Engineer (APEX)

Wij zoeken een Software Engineer (APEX) die zelfstandig requirements kan opstellen en deze kan omzetten in flitsende applicaties.

Senior WEM Consultant

Als ervaren WEM Consultant ben je toe aan een nieuwe stap en kijk je stiekem uit naar de állerleukste WEM job van het land. Nou, die heb je bij deze gevonden!

No-Code Engineer

Als No-Code Engineer vertaal jij klantwensen naar technische oplossingen. Zo bouw jij middels het WEM-platform maatwerkapplicaties voor onze klanten.

System Engineer (database/infrastructure)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren installeren, migreren en beheren van Oracle database en (applicatie) infrastructuur omgevingen.

Software engineer

The DOC is op zoek naar een leergierige Software Engineer die zelfstandig requirements kan opstellen en deze kan omzetten in flitsende (Web)applicaties.

Software tester

The DOC groeit hard en daarom zijn we op zoek naar een software tester. Als tester ben je verantwoordelijk voor het controleren van de opgeleverde software.

Een stage / werkervaringsplek?

Ben jij een HBO-ICT Student en nog zoekende naar werkervaring en/of een uitdagende baan? Bekijk onze speciale pagina voor het stage lopen bij The DOC.