Welkom bij :

The DOC groeit hard. Zo hard dat we regelmatig nieuwe collega’s nodig hebben. Bij The DOC wordt hard gewerkt, maar wij combineren dit met een open transparante sfeer en een goede portie humor. Plezier in ons werk staat voorop, zo halen we het beste in onze medewerkers naar boven en weten we voor onze klanten het verschil te maken.

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en wil je weten of het een match made in heaven is?

Reageer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatiebrief + CV naar sollicitatie@thedoc.nl

Vertrouwelijk
Wanneer u bij ons solliciteert, laat u persoonlijke gegevens bij ons achter. Graag leggen we uit wat we precies doen met de gegevens die u ons toevertrouwt. Lees hier ons privacystatement.

Meet The DOC
Onze collega’s over het werken bij The DOC :

Vacatures :

Talent Manager

Wil jij een sleutelrol spelen in het bouwen van geweldige teams? Ben jij iemand met een scherp oog voor talent die echt aandacht heeft voor de groei en ontwikkeling van medewerkers? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Talent Manager om onze The DOC Family te versterken.

System Engineer

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren, installeren, en migreren van Oracle databases en (applicatie) infrastructuur-omgevingen; zowel on- premise als in de (Oracle) Cloud.

Oracle Software Engineer

The DOC is op zoek naar een enthousiaste Oracle Software Engineer die zelfstandig requirements kan opstellen en deze kan omzetten in flitsende (web-)applicaties!

Een stage / werkervaringsplek?

Ben jij een HBO-ICT Student en nog zoekende naar werkervaring en/of een uitdagende baan? Bekijk onze speciale pagina voor het stage lopen bij The DOC.