Overstappen Oracle Cloud

Breng je eigen licentie naar PaaS!

Zojuist heeft bestuursvoorzitter en CTO van Oracle, Larry Ellison een aantal grote wijzigingen aangekondigd die veel efficiëntie en financiële voordelen gaan hebben voor klanten wereldwijd. Een van deze wijzigingen is: “Bring Your Own License to PaaS”. Hiermee zorgt Oracle ervoor dat flexibiliteit en keuzevrijheid omhoog gaan voor alle gebruikers en het overstappen naar Oracle Cloud nog sneller en voordeliger is. 

Waar een overstap naar Cloud eerst een grote investering was, is dat met Bring Your Own License to Oracle Database PaaS een stuk voordeliger geworden. Softwarelicenties die reeds zijn aangeschaft kunnen worden meegenomen en hergebruikt in de Oracle Cloud. Hiermee is de investering in een Cloud-omgeving nog maar een fractie van de originele prijs en is overstappen van on-premise naar Cloud efficiënter te realiseren. Het gaat hierbij onder meer om Oracle Database, Oracle Middleware en Oracle Analytics.

Bestaande gebruikers van on-premise licenties kunnen deze investering vanaf 25 september 2017 omzetten naar een Oracle Database in de Cloud tegen een fractie van de oude PaaS investering.

Meer weten over de nieuwe voordelen van “Bring Your Own License to Cloud”?
Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 002 1831 of info@thedoc.nl.

Gerelateerd nieuws