Applicaties van olympisch niveau!

Ons streven? Olympisch niveau. Een goede atleet is snel, levert kwaliteit en maakt altijd onderdeel uit van een team met hierin professionals die elkaar helpen – gericht op samenwerking. Want, uiteindelijk is het altijd een teamprestatie.

Die teamprestatie willen wij leveren. Ons team, in samenwerking met de klant. Maar, hoe komen we tot zo’n teamprestatie? Nou, heel veel van een olympische sprint wijken we niet af.

1. Introductie
We kennen de beelden allemaal: de landen en bijhorende vlaggen worden gepresenteerd, het olympische vuur wordt aangestoken, continu applaus. De Spelen zijn begonnen en de landen en sporters zijn geïntroduceerd aan het grote publiek. Wát een introductie. Het Olympische vuur hebben we helaas niet, misschien alleen in onze ogen wanneer we over ons platform praten, en we houden het ook héél graag korter dan 3 uur, maar: ook wij starten graag met een introductie en zijn erop gebrand een vlammende indruk achter te laten. We komen vol energie langs, we praten over jullie behoefte(n), we zoomen in op ons platform en op de mogelijke match, én we laten graag meteen een live demo zien. Wedden dat jullie hierna enthousiast zijn?

2. Warming-up
De introductie en de eerste verwachtingsvolle reacties zijn geweest. Ready to do the real work. Topsporters gebruiken de warming-up niet alleen om warm te worden, maar om meteen te laten zien dat ze de kwaliteiten hebben wanneer het voor het ‘echie’ gaat. Waarom zouden oefensprints minder serieus moeten worden genomen dan echte sprints? Ha, zo denken wij er ook over. Wij leveren daarom binnen één week een teaser applicatie op. Gewoon om jullie alvast een beetje lekker te maken 🙂

3. Kwalificatie
Leuk die Spelen en iedereen die heeft gesport weet hoe belangrijk een warming-up is, maar uiteindelijk wil je als sporter op het hoogste podium uitkomen: de Olympische finales. Maar, hiervoor moet je je kwalificeren. De concurrentie is moordend, dus je moet het tijdens de kwalificatiewedstrijden laten zien. Hoe doe je dat? Door te laten zien dat je in control bent, achter je game plan staat, de juiste focus op het juiste moment hebt, én door nog nét iets extra’s te geven. Alleen dan kun je het maximale uit jezelf halen en maak je de kans op het beste resultaat. Waarom zouden wij het voor het binnenhalen van een opdracht anders zien? We maken een Proof of Concepts die we showcasen bij jullie op kantoor. Onze focus ligt op jullie requirements, de extraatjes voegen we graag zelf toe op basis van onze ideeën en ervaringen. Na de showcase bepalen jullie of we ons gekwalificeerd hebben en of we mogen deelnemen aan de finales.

4. Ready, Set …
It’s about to begin! We staan in de startblokken. We hebben laten zien waar we in korte tijd tot in staat zijn en dat we klaar zijn om in de finale te vlammen. Maar, in de dagen tot de finale wordt er natuurlijk altijd gewerkt aan de laatste details. Aan onze techniek en snelheid werken we voortdurend gedurende het jaar, maar de financiële details zijn ook ontzettend belangrijk. We schatten samen de projectgrootte in, we maken een planning en bijhorende offerte, en we geven op basis van onze ervaringen een inzage in de te verrichten activiteiten en bijhorende kosten. Positief en zijn we het hierover eens? Dan ………..  

5. Go!
Het échte werk kan nu gaan beginnen! De finale. We hebben er zin in, en we gaan er alles aan doen om samen met jullie goud te behalen. Jullie, wij – als team met een gemeenschappelijk doel. We hebben onze eigen ideeën bij het professioneel aanvliegen van een project en die stemmen we graag met jullie af, we werken op basis van sprints (hoe kan het ook anders?), en we zitten ook graag bij jullie op locatie.  

De sprints
Don’t get us wrong. We houden enorm veel van snelheid, maar het is altijd een samenhang tussen snelheid, techniek en communicatie. De complexiteit van de door jullie gewenste maatwerkapplicatie bepaalt de lengte van de sprint die we verwachten en de hieraan gerelateerde kosten. Om een indicatie te geven, gaan we uit van één van de volgende drie sprints:

Op basis van deze indicatie starten we samen het traject. Tijdens het traject vinden er wijzigingen plaats, en ook die horen erbij. Want, uiteindelijk gaat het erom dat we het eindresultaat bereiken op een manier die we samen prettig vinden. 

Meer informatie
Benieuwd naar meer informatie over ons nieuwe No-code platform? Lees hier meer.

Bij eventuele vragen of voor het plannen van een demo, neem dan contact op via: s.vanhoutert@thedoc.nl of telefonisch via: +31 (0)85 002 1831

Gerelateerd nieuws