ALL ABOUT THE SWEET SMELL OF CHRISTMAS

De feestdagen staan alweer voor de deur en we gaan weer een succesvol jaar afsluiten. Uiteraard is dit ook een goed moment om even opnieuw bewust stil te staan bij u als onze gewaardeerde relatie. Wij als The DOC zijn blij en trots dat wij u als relatie in ons netwerk hebben. We willen u dan ook graag bedanken en hopen deze relatie voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar.

Ook kijken we met veel enthousiasme uit naar de toekomst! Het is u, als oplettende lezer, mogelijk al opgevallen dat u onze nieuwsbrief in een nieuwe stijl ontvangt. In de afgelopen periode zijn we binnen The DOC actief bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw imago waaronder onze nieuwe website. Wij zijn zeer trots op het resultaat en gaan hiermee enthousiast het nieuwe jaar in!

Namens The DOC en onze medewerkers nogmaals hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. We zien jullie ook in 2017 graag weer terug als klant of relatie van The DOC. Voor nu alvast Prettige Feestdagen, een Voorspoedig Nieuwjaar en naast een goede gezondheid ook voor 2017 een uitdagend en succesvol jaar!

 

Met sfeervolle groet,

 

Guido Leduc
CEO | The DOC

Gerelateerd nieuws