8e editie APEX World completer dan ooit!

Donderdag 30 en vrijdag 31 maart te Rotterdam
Oracle Gebruikersclub Holland (OGh) organiseert alweer de 8e editie APEX World. De locatie is wederom het luxueuze cruiseschip SS Rotterdam dat afgemeerd ligt aan de Maas in het zakencentrum van Rotterdam. Het bekende tweedaags evenement heeft vele bekende sprekers uit binnen- en buitenland.

 

Dit jaar is het thema: “from JET to Cloud”Een belangrijke spreker is Michael Hichwa – de bedenker van APEX en Vice President of Software Development, Oracle.

 


Toegang Leden OGh
Voor OGh leden geldt een entree van € 175,- (ex btw). Hiervoor krijgt u 2 dagen toegang tot APEX World 2017. Dit is inclusief het avondprogramma met een heerlijk diner in de feestelijke Grand Ballroom op de SS Rotterdam.

Toegang niet leden OGh
Voor niet OGh leden bedraagt de entree € 475,- (ex btw)

The DOC als Gold Sponsor
Ook dit jaar sponsort The DOC als vooraanstaande APEX partner deze editie. The DOC heeft in de loop van de jaren veel expertise opgebouwd rondom dit ontwikkel platform. En met ons eigen APEX Framework verkorten we de ontwikkel cycli aanzienlijk. Onze klanten staan vaak versteld van de mogelijkheden die we creëren in APEX. Klanten vertrouwen dagelijks op The DOC en APEX, ook voor hun bedrijf kritische systemen, zeker met onze 24×7 dienstverlening zoals deze aangeboden wordt.

Over APEX
Oracle Application Express, afgekort APEX, is een krachtig ontwikkeltool voor web applicaties, waarmee database-applicaties gebouwd worden. Een  groot voordeel is dat APEX volledig browser gebaseerd is en geen aparte server vereist. Omdat APEX onderdeel is van de Oracle database worden kunnen de applicaties tevens gebruik maken van de mogelijkheden van de database zoals beheer- en beveiligingsprocedures en schaalbaarheid. Ontdek nu ook de enorme ontwikkel verbeteringen in APEX 5!

 

Informatie: https://www.ogh.nl/page.aspx?event=361
Programma: https://www.ogh.nl/apex/
Aanmelden via OGH: https://www.ogh.nl/extern/?event=361

Als u vragen of opmerkingen heeft horen wij dat graag!

 

Gerelateerd nieuws

Leave A Reply

seventeen − 9 =