7e editie APEX World groter dan ooit!

Na 6 succesvolle edities van de ‘APEX World’ organiseert de Oracle Gebruikersclub Holland alweer de 7e editie, die weer grootser wordt. Het wordt een tweedaags congres met diverse bekende sprekers uit binnen- en buitenland. De eerste dag is tevens voorzien van een avondprogramma. Het belooft weer een inspirerend congres te worden.

De locatie is wederom het luxueuze cruiseschip SS Rotterdam dat afgemeerd ligt aan de Maas in het zakencentrum van Rotterdam.

The DOC als Gold Sponsor

Ook dit jaar sponsort The DOC als vooraanstaand APEX partner deze editie. The DOC heeft in de loop van de jaren veel expertise opgebouwd rondom dit ontwikkelplatform en maatwerk applicatie mogelijkheden. Onze klanten staan nog wel eens versteld van de mogelijkheden en snelle resultaten die we creëren in APEX. Daarbij vertrouwen ze dagelijks op The DOC en APEX, ook in bedrijfskritische omgevingen die wij 24×7 uur ondersteunen.

Over APEX

Oracle Application Express, afgekort APEX, is een krachtig ontwikkeltool voor pure webapplicaties, waarmee database-applicaties gebouwd worden. Een groot voordeel is dat APEX volledig browser gebaseerd is en geen aparte server vereist. Omdat APEX een standaard onderdeel is van Oracle’s database worden die applicaties meegenomen in alle beheer- en beveiligingsprocedures van die database. Ontdek nu ook de enorme ontwikkel verbeteringen in APEX 5!!

Over APEX World

Voor OGh leden geldt een bijdrage van € 75 (ex btw). Hiervoor hebt u 2 dagen toegang tot APEX World 2016. Voor niet OGh leden bedraagt de bijdrage € 375 (ex btw)

Gerelateerd nieuws