2 februari: Round Table Oracle-on-Oracle: Why the Database meets the System.

The DOC organiseert een heldere en pragmatische “Round table” Oracle-on-Oracle en informeert u graag als Oracle Partner over deze unieke mogelijkheden. Oracle Database 12c en de Oracle Database Appliance zijn vergaand geïntegreerd en vormen een zeer krachtige combinatie die het kloppend hart van een ICT omgeving vormen. Het programma wordt onderstreept door Oracle specialisten, die vanuit praktische ervaringen specifieke kennis met u gaan delen.

The DOC als ervaren Oracle partner.
Als jarenlange Oracle Gold Partner spelen we in op een steeds flexibelere en snellere wereld.We nemen graag het initiatief u te informeren over onze jarenlange Oracle expertise om deze ten volle voor u beschikbaar te stellen.

Geïntegreerde systemen.
Geïntegreerde systemen zijn simpelweg de toekomst van IT. Waarom? Omdat ze uw leven veel gemakkelijker maken. Alles zit in één doos, klaar om aan te sluiten, aan de slag te gaan en gemakkelijk te beheren.
De zogenaamde Oracle-on-Oracle oplossingen bundelen de kracht van Oracle Software én Oracle Hardware met enorme voordelen die geen andere technologieleverancier zó compleet kan bieden.
Daarmee komen aanzienlijke besparingen binnen uw handbereik ten opzichte van “Build-Your-Own” omgevingen. Oracle heeft een sterk vooraanstaande positie met volledig geïntegreerde systemen. Geen wonder dat meer dan 10.000 klanten er dagelijks op vertrouwen.

Oracle Database 12c
De grootste verandering ooit in de Oracle Database is Multitenant (pluggable) database. Wat zijn aspecten van een multitenant database? Hoe kunt u omgaan met een pluggable database?
Met de komst van Oracle Database 12c is er veel aangepast op het gebied van performance. Welke performance mogelijkheden zijn belangrijk in 12c en daarmee belangrijk voor de applicatie.
Themas’s als installatie, upgrade, RMAN, ASM, security, database archiving, datapump, Data Guard komen aan de orde.

Oracle Database Appliance : Simpel, betrouwbaar, betaalbaar en compleet!
De Oracle Database Appliance (ODA) verlaagt de operationele kosten en verhoogt de prestaties en beschikbaarheid van applicaties en databases. Inmiddels is de zesde generatie op de markt. Deze ODA X6 modellen zijn voorzien van flash storage voor supersnelle prestaties. Er zijn vier modellen beschikbaar: de S-M-L en HA. De kleinere modellen zijn geschikt voor database licenties SE1, SE, SE2.

Er is nog meer: de ODA kan eveneens met uw applicaties overweg, zodat een complete applicatie / database omgeving in één appliance beschikbaar is.
U zult zien dat de ODA goed betaalbaar en bijzonder compleet is!

Datum   : Donderdag 2 februari
Locatie : Tulip Inn Eindhoven Airport
Tijdsduur : 13:00 tot 16:30
Deelnemen : Stuur uw interesse naar Jos Hoogers (j.hoogers@thedoc.nl)

 

Gerelateerd nieuws

Leave A Reply

10 + 15 =